Atac la Paris! Două persoane au murit și alte două au fost rănite după ce au atacate cu un cuțit : atacatorul ucis

Atacul s-a petrecut în orăşelul Villejuif, la 7 kilometri de capitala franceză. Patru oameni ar fi fost înjunghiaţi, iar doi dintre ei ar fi murit la scurt timp, relatează BBC

Cel puțin patru persoane au fost rănite de un bărbat care i-a atacat cu un cuțit în jurul a 14 ani într-un parc din Villejuif, o municipalitate din suburbia nordică a Parisului. Poliția a raportat că bărbatul a fost neutralizat și ucis de către oamenii de ordine, care au folosit arme de serviciu. Există suspiciunea că individul ar fi purtat şi o vestă explozică, însă acest detaliu nu a fost confirmat de autorităţi.

Citește și Prețul războiului din Siria: doar în luna decembrie 65 de copii au murit în atacurile cu bombe

Momentan nu se cunoaște  starea celorlate două victimele și nici motivația gestului. Poliţia avertizează oamenii să stea departe de zona parcului Haute-Bruyeres, locul unde a avut loc atacul.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.