Atac la o moschee din Burkina Faso: cel puțin 16 morți

Atac la o moschee din Burkina Faso: cel puțin 16 morți

Cel puțin 16 persoane au fost ucise, iar alte două rănite grav într-un atac la o moschee din nordul Burkinei Faso. Timp de aproape cinci ani, țara a fost lovită de atacurile grupurilor legate de Al Qaeda și Isis. Potrivit Înaltului Comisar al ONU pentru Refugiați (UNHCR), 486 de mii de oameni au fost nevoiți să-și părăsească locuințele din cauza violenței din țară.

Îi cere soțului să-și caute de lucru, el îi taie limba cu cuțitul: bărbatul este căutat de autorități

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.