Atac la Nisa: „Franța este în război”

Franța este în război. Suntem în război atât cu un dușman intern, cât și cu un inamic extern. Suntem în război cu ideologia islamistă“. A declarat ministrul francez de interne Gerald Darmanin, în urma atacului din bazilica Notre Dame din Nisa, unde și-au pierdut viața trei persoane.

Citește și Un cutremur de 7.0 a avut loc în largul coastei insulei grecești Samos, cu efecte devastatoare și pe coasta turcă din apropiere 

„Islamismul este o formă de fascism din secolul XXI, un extremism cu care trebuie să luptăm”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.