Avertisment de moarte la adresa lui Trump

Un pachet adresat președintelui american Donald Trump, care conținea ricină otrăvitoare, a fost interceptat de agenții federali săptămâna aceasta, potrivit CNN. Au fost efectuate două teste pentru a confirma prezența ricinei. Toate scrisorile și pachetele care sosesc la Casa Albă sunt analizate pe un site separat de președinția SUA.

Egiptul construiește două autostrăzi între piramide

Cazul este investigat de FBI și de serviciile secrete. Ricina este o proteină naturală foarte toxică, utilizată și în unele atacuri teroriste. Poate provoca greață, vărsături, sângerări interne și probleme severe ficatului și rinichilor ducând la cu prăbușirea sistemului circulator.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.