Atac islamist la Berlin! Un bărbat a provocat un lanț de accidente rutiere strigând „Allah Akbar”: mai mulți răniți

Un „atac islamist”: acesta este ceea ce cercetează polițiștii din Germania în urma unor accidentele rutiere în lanț provocate de un bărbat aseară pe o autostradă din zona Berlinului, în urma cărora 6 persoane au fost rănite  dintre care trei se află în stare gravă.

Bărbatul a acționat „motivat de Islam”, a declarat procurorul care va oferi mai multe informații despre incident în următoarele ore. Prin urmare, este o acțiune voluntară realizată de un irakian în vârstă de 30 de ani care, potrivit mărturiilor citate de ziarul Bild, a strigat „Allah Akbar” în timp ce a ieșit din mașină, după ce a intrat în plin în mai multe mașini și motociclete în după-amiaza de ieri .

Studiu: Știai că sticlele  din aluminiu eliberează metale în apă?

„Să nu se apropie nimeni, altfel veți muri”, a adăugat el înainte de a fi oprit de poliția care între timp ajunsese la fața locului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.