Atac într-un centru comercial din Manchester: mai mulți răniți

Cel puțin cinci persoane ar fi fost rănite într-un atac cu cuțitul într-un centru comercial Arndale din Manchester, Marea Britanie. Dinamica exactă a incidentului este încă necunoscută. Poliția locală a izolat clădirea și a oprit cu taserul un bărbat bănuit că că ar fi responsabil pentru atac.

O adolescentă și-a înjunghiat mama în piept și a spus „ar fi trebuit să-l bag mai adânc”

Informațiile diseminate de autoritățile britanice sunt încă fragmentare. Potrivit presei locale nimieni nu a murit. Momentan nu sunt cunoscute condițiile de sănătate ale persoanelor rănite. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe. Presupusul atacator este un bărbat de aproximativ 40 de ani, potrivit unei declarații a poliției locale. Motivele atacului sunt încă incerte: anchetatorii nu exclud nicio pistă, inclusiv pe cele de criminalitate comună și violență stradală. Unitatea antiterorism investighează și cazul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.