Atac în Texas în timpul începerii anului școlar: 4 morți și 20 de răniți

În dimineața zilei de duminică, 27 octombrie, a avut loc un atac cu focuri de armă în Greenville , Texas, la aproximativ 45 de mile (72 de kilometri) nord-est de Dallas. Potrivit rapoartelor presei locale, cel puțin 4 persoane au murit  și aproximativ 20 au fost rănite. Un bărbat a deschis focul în sala Party Value în timpul unei petreceri pentru începutul anului școlar Texas A&M Commerce. După atac agresorul a fugit. La petrecere au fost prezenți aproximativ o sută de tineri.

Trump: Al Baghdadi s-a aruncat în aer și a murit plângând împreună cu cei 3 copii ai săi

Prima evaluare a atacului care a avut loc la scurt timp după miezul nopții în Texas este de 4 morți și cel puțin 20 de răniți. Agenții au intervenit la The Party Venue pe autostrada 380 din Greenville , în județul Hunt după ce un bărbat a intrat în sala de petreceri Value unde a avut loc festivitatea de începere a anului școlar A&M University Commerce. Zeci de tineri erau prezenți la festivitate iar din câteva videoclipuri postate pe Twitter se pot vedea numeroase persoane pe podea pe un fond de țipete de teroare. Aproximativ douăzeci de persoane au fost rănite și conform primei ipoteze, focurile de armă ar fi pornit de la o pușcă automată.  Imediat după atac agresorul a fugit iar agenții au împânzit orașul.

Nu se cunosc detalii despre motivul acestui gest extrem, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.