Atac in SUA, bilant tragic: treisprezece morți si cinci raniti

Atac in SUA, bilant tragic: treisprezece morți si cinci raniti

Autorul masacrului a fost ucis de poliție: a fost un inginer de 40 de ani, un angajat “nemulțumit” al primăriei

Împușcături într-un complex de clădiri administrative pe Virginia Beach, Virginia. Bilanțul este de 13 morți și cinci răniți. Un fost un inginer în vârstă de 40 de ani, DeWayne Craddock, un angajat “nemulțumit” al municipalității, a fost ucis.

 

Atacatorul a deschis focul ucigând angajați  “fără discriminare” în interiorul uneia dintre clădirile municipale. Poliția a răspuns cu focuri de arme.  Motivul este încă necunoscut: “Avem mai multe întrebări decât răspunsuri”, a spus șeful poliției. La fața locului, anchetatorii au găsit un pistol semi-automat și o pușcă, care au folosite  pentru a efectua masacrul.

 

Un polițist a fost împușcat, de asemenea, în schimbul de focuri, fiind salvat de vesta antiglonț pe care o purta.

Te-ar putea interesa  și “1000 de like-uri sau ii dau drumul!” Ce a urmat dupa ce un tata si-a tinut copilul atarnat de tricou de la etajul al 15-lea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.