Atac în oraşul Metz din Franţa: Agresorul a strigat “Allah Akbar”

Un bărbat a fost rănit cu focuri de armă duminică de poliţiştii francezi după ce alerga agitat pe o stradă din oraşul Metz un cuţit în timp ce striga ‘Allah Akbar’, a declarat un procuror francez, citat de AFP.

Citește și Libia. Torturile în lagărele de detenție: imagini șoc

Bărbatul a imobilizat și  rănit de forțele de ordine, dar nu este în pericol de a-și pierde viața.  Surse ale poliției precizează că a amenințat unii ofițeri și că este cunoscut pentru  ”radicalizare şi tulburări de personalitate″⁣.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.