Atac în Mali, peste 130 de morți

Atac în Mali, peste 130 de morți

 

Cel puțin 134 de persoane au fost ucise, inclusiv femei și copii, în atacul asupra unui sat din Ogossagou Peulh din regiunea Mopti din centrul Mali.

 

Biroul Secretarului General al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a anunțat acest lucru, exprimând, de asemenea, indignarea față de atac și a cerut autorităților malian să “își dubleze eforturile pentru a restabili pacea și stabilitatea în centrul Mali”.

Te-ar putea interesa și Copilă violată de 100 de musulmani: ”Eram prostituata lor, citeau coranul în timp ce mă violau”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.