Atac în Germnia ! O mașină a intrat în mulțimea prezentă la Carnaval: 30 de răniți

O mașină a intrat în mulțime într-o procesiune de carnaval din Volkmarsen, în Hessa, Germania , provocând peste 30 de răni , inclusiv mai mulți copii, a raportat agenția de știri Dpa. Un martor a declarat : „Mașina a accelerat apropiindu-se de mulțime”. Mai mult de răniți sunt în stare gravă. Șoferul, un bărbat între 20 și 30 de ani în zonă, a fost arestat . Poliția crede că a acționat intenționat.

Citește și Iman avea doar un an și jumătate: a murit de frig într-o tabără de refugiați din Siria

Potrivit unui martor, mașina s-ar fi apropiat de 30 de metri de procesiune și ar fi demarat în viteză . Oficialii legii consideră că automobilistul a acționat „intenționat”, dar că încă nu se vorbește despre „un atac terrist”, a scris Bild

Ministrul de Interne din Hessian consideră că nu poate fi exclusă încă posibilitatea uni atac .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.