Atac în Afganistan: cel puțin 15 persoane au murit printre care și 8 copii

Atac în Afganistan:  Cel puțin cincisprezece civili au fost uciși într-un atac la Kunduz , în nordul Afganistanului . Printre victime ar fi opt copii și alte două persoane care au fost rănite. Acest lucru a fost anunțat de un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, Nasrat Rahimi . Toate victimele călătoreau în același vehicul când țogerul a trecut cu o roată a trecut din greșeală peste o mină.

Conform declarației oficiale publicate de oficialul guvernului afgan, explozia ar fi venit în jurul orei 17:00, iar mina ar fi fost plasată de grupul radical islamist al talibanilor . Printre victime, toți civili, ar fi fost șase femei, un bărbat, șase fete și doi băieți. Grupul de civili se îndreptau la o nunță.

Citește și: Alerta de ciumă bubonică în China crește: al patrulea caz de la începutul lunii

Peste 2.500 de persoane au murit în Afganistan de la începutul anului 2019 , în timp ce cel puțin 5.670 au fost răniți din cauza atacurilor .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.