Atac împotriva unei baze ONU din Mali: cel puțin 20 de răniți

Douăzeci de persoane (inclusiv optsprezece mediatori) au fost rănite într-un atac care nu a fost încă revendicat împotriva unei baze a ONU din nordul Mali, scrie Reuters

Douăzeci de persoane au fost rănite într-un atac asupra unei baze militare a ONU din nordul Mali, în apropierea orașului Tesalia. Printre răniți se află, 18 mediatori ai ONU prezenți în țară ca membri ai misiunii Minusma. Momentan atacul nu a fost revendicat.

 

Misiunea MINUSMA are peste 13.000 de soldați în Mali pentru a opri violența cauzată de diverse grupări armate din nordul și centrul țării, inclusiv jihadiștii legați de Al Qaeda și Statul Islamic.

Armata franceză operează o misiune anti-insurgență separată în regiunea Sahel din Africa de Vest, unde violența jihadistă și etnică se agravează.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.