Dublu atac ai piraților în Guineea Ecuatorială: 5 marinari răpiți

Cinci marinari, printre care unul originar din Guineea și trei ruși, au fost răpiți în timpul a două atacuri ale piraților asupra a două nave din apele teritoriale ale Guineei Ecuatoriale. “Două atacuri împotriva navelor comerciale au avut loc în zorii zilei de 9 mai”, a declarat ministerul de apărare din Guineea.

Ambasada Rusiei din Yaounde în Camerun, care acoperă și Guineea Ecuatorială, a declarat că trei ruși au fost răpiți și alți doi răniți.

În Rusia, infecțiile sunt în creștere rapidă, dar Putin invită pe toți să reînceapă munca

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.