Atac de gelozie intr-un avion: el se uita dupa alte femei, ea ii sparge laptop-ul in cap

Atac de gelozie intr-un avion: el se uita dupa alte femei, ea ii sparge laptop-ul in cap

O femeie aflată la bordul unui zbor de la Miami către Los Angeles și-a pierdut răbdarea cu prietenul ei: tânărul, de fapt, “s-a uitat după alte femei”. Aceasta a fost justificarea femeii pentru gestul extrem. Videoclipul scandalului  a devenit viral  pe web.

 

În timpul unui zbor spre Los Angeles o femeie a aprins panica la bordul aeronavei. Prietenul ei”s-a uitat după alte  femei” și ea și-a pierdut răbdarea. După o ceartă stând pe locul lor, femeia a început să strige: “Vrei să încerci să te uiți și după alte femei?” Două hostess, care au asistat la scenă au încercat să0i calmeze dar fără succes, femeia continua să-și lovească partenerul și să-i adreseze cuvinte jignitoare. Unul dintre cei doi asistenți de la bord a invitat-o ​​pe femeie să folosească un limbaj adaptat  deoarece în avion se află și copii.

 

Dar logodnica cu toată furia, a răspuns: “Da, știu, am văzut copiii”. Scandalul prinde o întorsătură mult mai violentă.   Femeia trece la fapte și-și lovește iubitul în cap cu un laptop. Omul începe să fugă pe coridor pentru a scăpa de violență, dar femeia îl urmărește și îl lovește de mai multe ori. Pasagerii, între timp au intrat în panică În cele din urmă, pilotul care avertizează femeia că va fi acuzată de agresiune dar ea răspunde: “Este bine, orice.”

Femeia a fost identificată de departamentul Miami-Dade scrieThe Sun

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.