Atac cu rachete impotriva Damascului: 10 sirieni morti

Atac cu rachete impotriva Damascului: 10 sirieni morti

O nouă lovitură între Siria și Israel: conform Observatorului Național pentru Drepturile Omului din Siria (Ondus) 10 persoane au murit. Forțele israeliene de apărare au atacat mai multe ținte militare în Siria ca răspuns la două rachete lansate  în Golan Heights Elicopterele și avioanele forțelor de apărare israeliene au atacat mai multe ținte legate de armata siriană, inclusiv două baterii de artilerie, mai multe posturi de observații și informații și o unitate de apărare aeriană de tip SA-2.

 

Mass-media din Siria a raportat că Israelul a vizat, de asemenea, mai multe ținte legate de Iran în zona al-Kiswah, la sud de Damasc. Se spune că aceste atacuri vizează depozite de arme și o unitate de instruire militară. Primul Ministru Benjamin Netanyahu a declarat că Israelul va continua să răspundă la orice atac teritoriul său. “Nu suntem dispuși să tolerăm atacuri pe teritoriul nostru și reacționăm cu forță împotriva oricărei agresiuni”, a spus Netanyhau.

 

Numărul morților cauzate de raidurile aeriene atribuite Israelului este de 10 morți:  Potrivit lui Ondus, dintre cei 10 uciși, trei sunt soldați guvernamentali sirieni, în timp ce ceilalți 7 sunt străini, poate iranieni sau milițieni libanezi.

 

Te-ar putea interesa și Epidemia de pojar di SUA, a ajuns la un nivel record

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.