Atac cu gaze lacrimogene la Londra, oameni salvati in metrou

Atac cu gaze lacrimogene la Londra, oameni salvati in metrou

Un atac cu gaze lacrimogene a avut loc în subteranul Londrei, mai precis în stația Oxford Circus. Potrivit informațiilor inițiale din partea poliției, un anumit număr de persoane ar fi fost tratați pe loc datorită dificultăților de respirație. După evaluarea simptomelor, salvatorii au motive să creadă că a fost un atac la gaze lacrimogene.

 

Autoritățile britanice de aplicare au lansat imaginile ale camerelor de supraveghere ale stației de metrou. Imaginile descriu chipurile a doi bărbați care, potrivit investigatorilor, ar putea fi implicați sau ar putea ajuta în anchetă. Printr-un post pe Twitter, British Transport Police a invitat cetățenii la o colaborare maximă.

 

 

Un purtător de cuvânt al serviciului de transport din Londra a anunțat că trenul în care va avea loc atacul a fost scos din serviciu și plasat în carantină.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Sadomasochism: foloseste un carlig in timpul unui raport si perforeaza intestinul sotiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.