Atac cu cuțitul într-o biserică din California: doi morți și mai mulți răniți

Cel puțin două persoane au fost ucise cu un cuțit și mai multe persoane au fost grav rănite de un bărbat care a intrat într-o biserică din San Jose, California. S-a întâmplat ieri, duminică  după-amiază. Biserica este situată lângă campusul Universității de Stat din San Jose.

“Inimile noastre se îndreaptă către familiile celor doi membri ai comunității care au decedat în urma rănilor în atacul asupra Bisericii Baptiste din centrul orașului“, a declarat primarul din San Jose, Sam Liccardo, într-un tweet, duminică seara.

Citește și Un băiețel de 12 zile a fost ucis de o maimuță: „L-a smuls din brațele mamei în timp ce-l alăpta”

Poliția din San Jose a declarat pe Twitter că ofițerii au răspuns în urma unui apel pentru un atac cu înjunghiere într-o biserică și au confirmat decesul a două persoane și rănirea altora. la fața locului s-au prezentat mai multe ambulanțe și mașini de poliție înconjurând perimetrul zonei și închizând drumurile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.