Atac asupra Institutului Koch care monitorizează Covid în Germania: urmele naziștilor-negaționiști

Valul negării existenței virusului continuă și în Germania. În această noapte, unii protestanți ar fi aruncat cu sticle molotov la Berlin la sediul Institutului Robert Koch, organizația responsabilă cu controlul și prevenirea bolilor infecțioase și consultant al guvernului.

Atacul, potrivit unui agent de securitate, a avut loc în jurul orei 2.40 dimineața. Conform rapoartelor mass-media germane, în atac o fereastră s-a spart, iar agentul de securitate a reușit să stingă flăcările și nu au fost răniți.

Citește și Spania a declarat starea de urgență

Autoritățile investighează pentru a stabili dacă, în spatele gestului, există o motivație politică, dar în spatele gestului există cu siguranță o amprentă extremistă încă foarte prezentă în țara teutonică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.