Atac asupra Congresului SUA, patru susținători ai lui Trump și un agent au murit: cine sunt victimele

Există cinci victime ale agresiunii comise de susținătorii lui Donald Trump în Capitol Hill. Pe lângă agentul deja cunoscut Brian Sicknick și veterană forțelor aeriene Ashli ​​Babbit, Benjamin Phillips, în vârstă de 50 de ani, Kevin Greeson  în vârstă de 55 de ani, și Rosanne Boyland  în vârstă de 34 de ani, toți protestatarii și susținătorii avizi ai lui Trump  au murit.

Brian Sicknick – Ofițerul de poliție al Congresului SUA Brian Sicknick, în vârstă de 40 de ani, a murit din cauza rănilor suferite în timpul asaltului. Polițistul a fost împușcat „în timp ce se opunea fizic manifestanților”, se citește într-o declarație. Ajuns înapoi în cazarmă, s-a prăbușit la pământ și a fost dus la spital, unde a murit după câteva ore de agonie.

Ashli ​​Babbitt – Din San Diego, Ashli ​​Babbitt, în vârstă de 35 de ani, a fost ucisă în timpul protestelor de la Capitol. Femeia era veterană a Forțelor Aeriene și a fost împușcată de un ofițer de poliție din Capitol cu ​​arma ei de serviciu. O anchetă a fost deschisă asupra morții sale. Soțul lui Babbitt a declarat unui radiodifuzor local că era o mare susținătoare al lui Donald Trump. Acest lucru este evident și din profilurile sociale ale femeii, unde există multe tweet-uri și postări în sprijinul magnatului.

Citește și Calvarul unei fetițe de 16 luni: bătută până la moarte de părinții adoptivi

Kevin Greeson – Potrivit rapoartelor mass-media locale, Kevin Greeson, originar din Atena, în statul Alabama, a suferit un atac de cord în timpul asaltului în afara Congresului SUA. Era un pasionat de arme, după cum arată fotografiile în timp ce le ținea în mână și un susținător ferm al lui Trump, dovadă fiind fotografia sa de profil cu marca „Trump-Pence, Make America Great again”.

Benjamin Phillips – Benjamin Phillips a fost programator de calculator. Un fan avid al lui Trump, a fondat un site web pentru susținătorii magnatului, Trumparoo. Phillips, care a ajuns la Washington din Pennsylvania, a murit de un accident vascular cerebral în timpul asaltului.

Roseanne Boyland – Originară din Georgia, poliția din Boyland spune că ar fi putut fi călcată de mulțimea în timpul asaltului. Era primul miting pro Trump la care a participat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.