Atac armat la un liceul din California: criminalul a fost rănit în cap

Atac armat la un liceul din California: criminalul a fost rănit în cap Nathaniel Behrow se numște tânărul de 16 ani care a deschis focul într-un liceu Santa Clarita din județul Los Angeles, ucigând doi adolescenți și rănind alți trei. Atacatorul se află în stare gravă după ce s-a împușcat în cap cu arma folosită pentru masacru.

Slovacia, un camion plin de pietre a intrat într-un autobuz plin cu studeți: 12 băieți au murit

Agenții l-au capturat în timp ce era încă în campus și l-au transportat imediat la spital. Victimele sunt o fată de 16 ani și un băiat de 14 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.