Atac armat la o moschee din Paris: un rănit grav

Atacul a avut loc duminică seara 08 martie și în jurul orei 20 la Patris. Bărbatul, cu fața acoperită cu o cască de motocicletă, ar fi rănit grav o persoană. Poliția a deschis o anchetă pentru tentativă de omor.

Sunt imagini înspăimântătoare care vin din Franța. Potrivit ziarului Le Parisien, victima a fost lovită de două ori la picioare și se află în stare critică. Autorul atacului a intrat în curtea moscheii în jurul orei 20.00, cu fața acoperită de o cască de motocicletă. Dinamica celor întâmplate i-a făcut pe anchetatori să excludă pista terorismului.

Citește și Tot teritoriul din nord Italiei a fost închis: Lombardia și alte 14 provincii închise prin decret

Atacatorul, după ce a tras câteva focuri de armă ar fi reușit să scape pe motocicleta. Victima a fost transferată la spital și se află în condiții foarte grave. Poliția a deschis o anchetă și cercetează cazul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.