Atac armat intr-un supermarket din Mississippi: 2 morti, un politist ranit

Atac armat intr-un supermarket din Mississippi: 2 morti, un politist ranit

Două persoane au murit, iar un polițist a fost rănit într-un schimb de focuri într-un supermarket Walmart din Southhaven, Mississippi. Suspectula fost și el rănit și se pare că ar fi un fost angajat al supermarketului concediat după 25 de ani. În prezent, el este internat cu agentul rănit.

 

Două persoane au fost ucise marți dimineață, iar un polițist a fost rănit într-un supermarket Walmart din Southhaven, al treilea oraș ca mărime din Mississippi. Suspectul autorul atacului este internat în prezent în spital . Polițistul rănit purta o vestă antiglonț și nu va fi în stare gravă, în timp ce nu sunt cunoscute condițiile suspectului criminal.

Citește și Cutremur puternic in Grecia! Oamenii au iesit in strada

Potrivit rapoartelor presei americane, șeriful județului DeSoto, Bill Rasco, a declarat pentru ziarul Commercial Appeal că suspectul a fost împușcat. Cele două persoane ucise,  potrivit rapoartelor autorităților locale, sunt doi angajați ai magazinului.   Potrivit rapoartelor presei locale, una dintre cele două victime a fost găsită în supermarket iar cealaltă în parcare.

De Marius Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.