Atac armat într-un spital din Cehia: cel puțin 6 morți, ucigașul a fugit

Rafale de focuri de armă într-un spital din orașul Ostrava , din nord-estul Republicii Cehe . Cel puțin șase persoane ar fi murit, iar numărul răniților nu se cunoaște încă.  Ministrul de Interne, Jan Hamácek, a confirmat că atacul a avut loc după ce un bărbat înarmat a intrat în Spitalul Universitar. Informațiile  sunt încă fragmentate. Ceea ce se știe sigur este că atacatorul a fugit de la locul faptei și este căutat de autorități.

Citește și Și-a ucis fiul pentru că era gay: mama condamnată la 25 de ani de închisoare

Poliția caută persoana responsabilă: „Cine poate să ne ofere informații, să ne contacteze”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.