Atac armat într-un club de noapte din New York: patru morți și trei răniți grav

Patru persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui atac armat în Brooklyn , New York. Alerta a fost declanșată în jurul orei 7:00 ora locală când poliția a ajuns în cartierul Crown Heights. Agenții s-au găsit în fața unei scene oribile: patru cadavre, două femei și doi bărbați, și trei răniți grav, care au fost imediat duși la cel mai apropiat spital. Cei trei sunt în stare gravă, dar nu sunt în pericol de viață.

Fără pace! După alerta de taifun, un cutremur de 5.7 a zguduit Japonia

Totul s-ar fi întâmplat în interiorul unui club de noapte, două persoane au fost oprite pentru a fi interogate în primele etape ale anchete.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.