Atac armat într-un centru comercial: un copil de doi ani și doi adulți au fost uciși

Un băiețel în vârstă de doi ani și doi angajați al unui centru comercial din Lopburi, în Thailanda, au fost uciși iar alte cinci persoane au fost grav rănite. Atacatorul, un bărbat mascat a deschis focul într-o bijuterie.

Citește și Australia, se așteaptă un nou val de căldură de peste 40 de grade

Tâlharul armat a intrat în magazinul Robinson și a deschis focul asupra persoanelor din interior. Printre victime se număra și un băiat în vârstă de doi ani care se plimba de mână cu mama sa când a fost împușcat mortal. Criminalul a fugit de la locul faptei. Potrivit Mirror, poliția a descoperit cine este adăugând că este un expert în arme de foc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.