Atac armat într-un cartier francez din New Orleans: cel puțin 11 răniți

Atac armat într-un cartier francez din New Orleans: cel puțin 11 răniți

Focuri de armă în orașul american New Orleans, în noaptea dintre sâmbătă 29 noiembrie și duminică 1 decembrie 2019. Focurile de armă au fost trase în apropierea cartierului francez , între strada Bourbon și strada Chartres.

Citește și Accident îngrozitor: 19 persoane și-au pierdut viața în Rusia după ce un autobuz a căzut de pe un pod / VIDEO

Potrivit poliției, cel puțin unsprezece persoane au fost rănite și deocamdată nu există raporturi privind persoane decedate, dar două persoane ar fi în stare critică . Zece victime au fost transportate la spitale locale. Un bărbat a fost oprit de către agenți, dar nu este în stare de arest. Poliția investighează dacă a fost sau nu implicat în atac.

Ancheta este în curs de desfășurare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.