Atac armat într-o școală din Slovacia: directorul adjunct a fost ucis și mai mulți copii au fost răniți

Frica și moarte în Slovacia . Un bărbat a atacat copiii și personalul școlii primare în această dimineață la Vrutky, în regiunea Martin, din nord-vestul țării, a relatat Joj TV.   Potrivit poliției, este vorba despre un tânăr în vârstă  de 22 de ani care a atacat directorul școlii și pe adjunctul său,  care a murit în urma rănilor grave. Mai mulți copii au fost răniți. Atacatorul a fost ucis  de poliție.

Directorul adjunct al instituției de învățământ din Slovacia, unde un tânăr a atacat școala cu un cuțit a încercat să-i apere pe copii. În atac, doi copii și doi adulți au fost răniți și au fost transportați la spitalul lui Martin. Potrivit unui martor , atacatorul era un bărbat care oferea băuturi răcoritoare și gustări pentru distribuitorul școlii.

China, atac armat într-o școală: mai mult de 40 de răniți

„Nimeni nu venise să-i deschidă așa că a doborât ușa și a început să înjunghie cu cuțitul în cine apuca”, a spus un martor. Potrivit poliției, tânărul de 22 de ani era un fost elev al școlii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.