Atac armat într-o parcare din Atlanta ocupată de manifestanți anti-rasiști: o fetiță de 8 ani a fost ucisă

O fetiță în vârstă de 8 ani a fost ucisă în Atlanta într-un schimb de focuri, într-o parcare, unde mai multe persoane au deschis focul în mașina pe care se aflau fetița și mama ei. La volan se afla un bărbat. Fata rănită de gloanțe a murit la spital la scurt timp după aceea, potrivit rapoartelor poliției și presei locale. Accidentul s-a produs în apropierea restaurantului fast-food, unde afro-americanul Rayshard Brooks a fost ucis la jumătatea lunii iunie în timpul unei operațiuni a poliției. De atunci, zona a rămas ocupată de manifestanți anti-rasiști.

Abuzată în familie de la vârsta de 12 ani: „Mama obișnuia să semneze în calendar zilele în care va fi violată”

”Ați omorât o fetiță “, a spus primarul orașului, Keisha Lance Bottoms, referindu-se aparent la protestatari declarând că” cel puțin doi atacatori “au deschis focul și au cerut oamenilor înarmați să elibereze zona.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.