Atac armat într-o biserică protestantă din Burkina Faso: 14 morți, inclusiv mai mulți copii

Atac armat într-o biserică protestantă din Burkina Faso: 14 morți, inclusiv mai mulți copii.  Potrivit unor surse de securitate, masacrul a fost făcutde un grup de zeci de oameni înarmați care au fugit apoi pe motociclete

Bilanțul victimelor în urma atacului într-o biserică protestantă din Burkina Faso este de cel puțin 14 morți și mai mulți răniți. Atacul a avut loc la Hantoukoura, într-o zonă care, în trecut, a fost deja scena agresiunilor grupurilor teroriste legate de Al Qaeda și Isis. Potrivit presei internaționale, în rândul victimelor atacului există și mai mulți copii.

Citește și Apeluri de fraudă: iată prefixele periculoase care vă golesc buzunarul, din Tunisia până în Kosovo

“O biserică protestantă din Hantoukoura, în departamentul Foutouri, de la granița cu Niger, provincia Komondjarie, a fost victima unui atac armat săvârșit de oameni înarmați neidentificați”, a declarat guvernatorul regiunii Fada N’Gourma. “Acest atac a provocat, din păcate, 14 decese și mulți răniți”. Atacul „s-a produs în jurul orei 12” a fost săvârșit de ”un grup  de oameni  înarmați”, care „au executat credincioșii, inclusiv pastorul bisericii și mai mulți copii”, potrivit unei surse de securitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.