Atac armat într-o biserică din Texas: doi morți, unul este atacatorul. Sluja a fost transmisă în direct

Două persoane au murit, iar o altă persoană  a fost rănită grav după un atac într-o biserică din Texas, în suburbia din White Settlement din Fort Worth. Conform rapoartelor unor mass-media locale, Biserica lui Hristos pe Autostrada de Vest a fost atacată . Una dintre cele două victime este autorul atacului, ucis  de poliție.  Atacul au avut loc în timp ce slujba era transmisă în direct.

Citește și Siria, fetița siriană care confundă aparatul de fotografiat cu o armă și „se predă” în fața reporterului

Videoclipul postat de biserica texană arată o persoană care poartă o haină din care scoate o armă care seamănă cu o pușcă . Atacatorul pare să tragă de două ori înainte de a fi împușcat. În biserică erau gărzi armate private. Imaginile arată credincioșii care caută adăpost , unii încearcă în schimb să ajungă la agresor având în mână armele lor.

Anchetatorii interoghează martori pentru a încerca să reconstruiască exact ceea ce s-a întâmplat.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.