Atac armat în Washington lângă Casa Albă: un mort și 5 răniți

Atac armat în Washington lângă Casa Albă: un mort și 5 răniți

Cel puțin o persoană a fost ucisă și cinci rănite într-un schimb de focuri în Columbia Heights, nord-vestul Washingtonului. Încă nu este clar cine este autorul ataculuo sau care este motivul.

Un tânăr încearcă să se sinucidă, polițistul îl prinde din zbor și îl salvează / VIDEO

Străzile din întreaga zonă, la aproximativ 3 kilometri și jumătate de Casa Albă, au fost blocate de poliție din capitala SUA.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.