Atac armat în Ottawa în apropierea Parlamentului: un mort și mai mulți răniți

Atac armat în centrul orașului Ottawa, lângă Parlamentul canadian. Conform zvonurilor încă neconfirmate, victimele ar fi un mort și patru răniți, dintre care trei grave. Poliția a raportat că sunt mai multe persoane rănite și a îndemnat populația să evite zona. Motivele gestului sunt încă necunoscute.

Citește și O femeie și-a denunțat tatăl: ” Am fost violată de la vârsta de 9 ani și am 4 copii cu el”

“Poliția a intervenit ca răspuns la un atac armat în blocul 400 al străzii Gilmour”, o zonă rezidențială din Ottawa, relatează autoritățile canadiene prin Twitter. „Mulți răniți. Vă rugăm să evitați zona. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.