Atac armat în incinta unei școli: un agent a deschis focul asupra unui elev de 17 ani

Încă un alt atac armat la un liceu din Statele Unite. Dar de data aceasta nu a fost un student care a deschis declanșatorul , ci un agent de pază .

S-a întâmplat ieri, luni, 2 decembrie la  Waukesha South High School,  Wisconsin, unde un paznic înarmat, responsabil pentru securitatea institutului  a deschis focul asupra unui elev de 17 ani înarmat . Agentul a declarat că studentul nu a ascultat ordinul de a-i înmâna arma. . Conform celor reconstruite până acum, băiatul a intrat în școală, iar un alt elev al liceului a raportat agentului că studentul era înarmat.

Citește și Un bărbat care a încercat să violeze o fetița de 4 ani, a fost bătut și obligat să meargă gol pe străzi până la secția de poliție

În acel moment, potrivit declarație directorului școlii Terry Schuster, paznicul i-a ordonat tânărului să-i înmâneze arma, dar tânărul de 17 ani „ nu a respectat ordinea ” și a îndreptat-o spre el. Mai mulți  martori au spus că au auzit trei focuri de armă. Ofițerul care a deschis focul este  fost un veteran cu 11 ani al departamentului de poliție. Studentul a fost rănit ușor și transportat la spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.