Atac armat în Germania: focuri de armă și o bombă în cimitirul evreiesc: „Mai mulți morți”

Atac armat în Halle, orașul Saxonia-Anhalt, din Germania. Potrivit poliției, mai multe persoane au murit  , dar informațiile disponibile sunt încă fragmentate: „Nu ieșiți, rămâneți în închiși în case. Ucigașul a fugit și este înarmat “. O bombă ar fi fost aruncată în cimitirul evreiesc.

Momente dramatice în Halle, un oraș din Saxonia-Anhalt, Germania. Un atac armat a avut loc în apropierea unei sinagogi din cartierul Paulus, azi  miercuri, 9 octombrie. Potrivit poliției, ar exista mai multe decese dar informațiile disponibile încă se fragmentează. Una dintre victime ar fi o femeie. Ucigașul este încă înarmat și a fugit într-un vehicul care se îndreaptă spre Leipzig, motiv pentru care agenții de pe Twitter avertizează populația să nu părăsească locuințele și să fie foarte atenți.

Scandal în două universități din Africa: raporturi sexuale în schimbul notelor mari

Cu toate acestea, nu este încă clar dacă atacul a fost efectuat de o persoană sau mai multe persoane. Focurile de armă au fost trase cu o mitralieră. Mai mult, o grenadă a fost aruncată și în cimitirul evreiesc al orașului,  arată în presa locală. Acest atac cade în ziua Yom Kippur, care în limba germană indică ziua împăcării sau festivalul reconcilierii, cea mai importantă sărbătoare evreiască. De asemenea, Deutsche Bahn a închis gara Halle.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.