Atac armat în Franța: 2 morți și șapte răniți

Atac armat în Franța: 2 morți și șapte răniți

Un solicitant de azil sudanez a ucis două persoane și a rănit șapte într-un atac cu cuțitul în sud-estul Franței. Conform rapoartelor mass-media locale, bărbatul în vârstă de aparoximativ 30 de ani,  a înjunghiat proprietarul unei tutungerii  și doi clienți. Înainte de a ieși pe ușă a lovit alte  5 persoane.

Marea Britanie, o asistentă și-a dat demisia după ce i s-a interzis să poarte masca

Atacatorul a fost prins și arestat de poliție. Patru dintre răniți sunt în stare gravă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.