Atac armat în fața unei școli: rănește două persoane și se sinucide

Atac armat în fața unei școli ! Un bărbat a deschis focul rănind doi persoane în parcarea unei școli elementare și apoi s-a împușcat în cap. S-a întâmplat la Vancouver, în statul Washington. Potrivit „New York Post”, din fericire niciun elev sau profesor nu a fost rănit în atacul din afara școlii „Sarah J. Anderson”.

Potrivit surselror locale de securitate, bărbatul s-a apropiat de o mașină parcată și a tras mai multe focuri prin fereastră rănind două persoane. Poliția a început să-l urmărească, au adăugat sursele, iar atacatorul  văzându-se ” încolțit” „și-a pus arma la  cap și s-a împușcat”.

Citește și O bătrână și-a ucis fiul pentru ca vrea să o închidă într-un azil: ”Nu am simțit nimic”

Sursele nu au furnizat informații despre starea răniților, doar că au fost duși la spital. Atacatorul fusese eliberat din închisoare în urmă cu câteva zile și i s-a interzis să se apropie de una dintre victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.