Atac armat ! Doi elevi au fost împușcați mortal în fața unei școli elementare

Doi elevi din California au fost uciși sâmbătă dimineața  în timp ce așteptau într-o mașină în parcarea unei școli elementare, când un număr necunoscut de oameni înarmați au deschis focul în vehicul, au spus autoritățile.

Băieții, în vârstă de 11 și 14 ani, au fost împușcați în afara școlii elementare Searles din Union City, situată la aproximativ 30 de mile sud-est de San Francisco, a informat poliția Union City într-un comunicat de presă .

Citește și: O mașină a intrat într-un grup de 6 pietoni: o femeie a murit zdrobită de mașină

Băiatul de 14 ani a murit la fața locului, iar cel mai mic a murit în ambulanță în drum spre spital, a spus poliția. Numele lor nu au fost făcute publice din cauza  vârstei lor.

„Cum ucizi doar copiii?”, A declarat pentru KGO-TV o mamă, al cărei fiu era coleg de școală al unuia dintre băieții decedați . Acum îi este frică să iasă afară din casă.”

Nu au fost făcute arestări iar anchetele poliției sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.