Atac armat azi noapte la Berlin: patru răniți, trei sunt în stare gravă

Patru persoane au fost rănite într-un atac armat care a avut loc azi noapte la Berlin . Trei ar fi în stare gravă. Potrivit presei locale, citând rapoartele poliției, totul s-a întâmplat chiar înainte de ora 4 dimineața în fața unei porți din districtul Kreuzberg . La fața locului s-au prezentat  numeroși agenți care, cu sprijinul elicopterului, caută persoanele implicate în atac.

Citește și O explozie înfricoșătoare a distrus o fabrică farmaceutică din Taiwan- video

Trei dintre răniți au fost salvați în fața unei porți de pe Stresemannstrasse, nu departe de sediul partidului SPD. Un alt rănit a fost salvat din canalul Landwehr din apropiere. Potrivit poliției, bărbatul a sărit singur în apă și s-ar fost rănit la picior. Căutările poliției sunt concentrate în jurul stației de metrou Möckernbrücke.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.