Atac american în Afganistan: liderul talibanilor Mullah Nangyalai a fost ucis

Un comandant cheie al talibanilor, Mullah Nangyalai, a fost ucis de SUA într-un atac cu dronă în Shindand, Afganistan. Noul raid american, vine la doar câteva zile după cel care l-a ucis pe generalul Soleimani în Irak.

Un comandant cheie al talibanilor, Mullah Nangyalai , a fost ucis împreună cu 15 milițieni într-un atac de dronă în Afganistan : oficialii locali au declarat pentru Ansa, dar confirmările oficiale sunt așteptate. Atacul, care a avut loc lângă Shindand , în districtul Zirkoh, la aproximativ 127 km sud de Herat , a ucis alți opt civili, pentru un total de 30 de persoane. Un purtător de cuvânt militar american a declarat că forțele americane din țară, „la cererea forțelor de securitate afgane, au efectuat un atac aerian defensiv coordonat în sprijinul forțelor afgane din Shindand, Herat, la 8 ianuarie 2020.”

Citește și SUA-Iran, și dacă Nostradamus ar avea dreptate? “Al treilea război mondial va izbucni în 2020”

“Cel puțin 40 de civili, inclusiv femei și copii” au murit, au spus surse locale citate de TOLOnews, care au adăugat că “aproximativ 30 sau 35 de talibani au fost uciși în atacurile aeriene”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.