„Astăzi este ultimul chimio”: fericit că a învins cancerul scrie această frază pe geamul din spate al mașinii pentru a anunța pe toată lumea

A luptat mai bine de un an și jumătate împotriva cancerului, apoi miercuri 20 mai, a fost cea mai fericită zi din viața sa: ziua  în care și-a încheiat ciclul de chimioterapie. El este Josafat Mora Chacón și are doar 9 ani, din Costa Rica: acum un an și nouă luni a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Un diagnostic feroce care a urmat neapărat o luptă lungă și devastatoare.

Dar Josafat a învins monstrul și a ieșit victorios, iar el și familia sa au primit vestea veștii la 20 mai: nu va mai avea nevoie de chimioterapie.  Extrem de fericiți, băiatul și familia sa au dorit să împărtășească fericirea cu oamenii din zonă și au scris pe geamul din spate al mașinii.

În China, un câine își așteaptă de 3 luni prietenul care a murit de coronavirus

„ Astăzi este ultima mea chimio ”, au scris pe spatele vehiculului, astfel încât toată lumea, dar chiar cu adevărat toată lumea, au aflat vestea extraordinară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.