Asistentele unei școli au introdus un implant contraceptiv în brațul unei eleve de 16 ani: școala denunțată

Asistentele unei școli au introdus un implant contraceptiv în brațul unei eleve. S-a întâmplat cu o adolescentă de 16 ani de la o școală din Baltimore, Maryland, unde legislația locală prevede că elevelor i se pot implanta contraceptive fără acordul  părinților.

Părinții acestei adeolescente nu au nimic despre acest contraceptiv până când acesta nu a început să se simtă rău. Părinții au decis să apeleze la medici, care au găsit un dispozitiv de plastic de 4 cm lungime și diametrul de 2 mm, un contraceptiv pe termen lung care ar trebui să dureze aproximativ trei ani. Îndepărtarea , care , teoretic , ar trebui să fie o intervenție ușoară, fără să lase cicatrici a fost complicată. Potrivit  familiei mplantul nu a fost efectuat în mod corespunzător de către asistenții școlari.

Italia: o femeie a trăit timp de de 13 ani cu un făt mort în pântec

Mamam fetei Lambert David Ledyard a depus o plângere împotriva școlii :”Când am văzut că fiica mea se simte rău și de la școală mi-a spus că i-au implantat un contraceptiv subcutanat în braț, fără ca eu să știu nimic, am mers de urgență la școală, dar asistenta mi-a spus că nu NU eram obligată să fiu informată de acest intervent. Femeia le-a spus presei locale: ”Nu sunt împotriva contraceptivelor, dar cred că este o procedură medicală prea invazivă asupra minorilor. De unde știm că acești oameni execută această procedură corect ?”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.