Asistenții îl duc pe acest bolnav Covid-19 la malul mării, care este în spital de două luni. Imaginea face în jurul lumii

După aproape două luni în spital din cauza coronavirusului, ochii i s-au luminat în fața frumuseții mării. Această poveste emoționantă vine de la Barcelona și face înconjurul lumii. Protagonistul se numește Isidre Correa, un bărbat în vârstă de 61 de ani, aflat în terapie intensivă de mai bine de 50 de zile, când le-a spus medicilor din Hospital del Mar din Barcelona că ar dori să vadă marea.

Și așa a fost, cu măsurile de precauție, Isidre a putut să privească întinderea de un albastru strălucitor al mării Somorrostro, din Barcelona. Acest moment  a fost capturat de fotograful David Ramos care a fotografiat ieri clipa în care Isidre este adus la mare de către medici.

Un băiat de 9 ani a inventat o mașină de spălat mâini împotriva răspândirii Coronavirusului

Ultimele două luni au fost foarte dificile pentru pacient. Din cauza diabetului, obezității ușoare și a coronavirusului  ea a petrecut ultimele două luni într-o cameră din Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului del Mar. A fost internat la 14 aprilie.  Însă  Isidre se simte mai bine iar medicii centrului au profitat de apropierea plajei pentru a-l lăsa să respire aerul de mare. Înainte de a face acest lucru, s-au asigurat că sănătatea lor este bună și au cerut permisiunea membrilor familiei.

 

Isidre se reface acum și s-ar putea întoarce de curând acasă și va putea admira marea ori de câte ori dorește, dar între timp, datorită sufletului mare al personalului sanitar al spitalului, a putut să savureze un pic de libertate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.