Asistenta medicală atacată de o clientă la supermarket: „Răspândești virușii” VIDEO

O asistentă a fost atacată în timp ce se afla în supermarket. K imberley Simpson, din Burton-upon-Trent din Staffordshire, de o persoană care i-ar fi spus că răspândește virușii deoarece este o asistentă medicală și ar fi putut avea contacte potențiale cu pacienții  infectați.

Incidentul a fost povestit chiar de protagonistă cu un videoclip pe Facebook în care se  vede o femeie care o atacă și o invita agresiv să plece pentru că ar putea răspândi virușii. Kimberley plecase de la spital direct la cumpărături în halat. În timp ce se afla la supermarket a observat o femeie care o urmărea și după mai bine de 10 minute a început să o atace și să o amenințe.

Capul face, capul trage: nu a crezut în existența virusului și a ajuns în terapia intensivă. Acum îi pare rău

În film, eliminat ulterior de pe rețeaua de socializare, femeia continuă să o atace Kimberley spunând că purtarea halatului ar răspândi germeni peste tot și specifică că nu   doar covid. Prin regulamentul sistemului de sănătate englez, asistenții medicali nu sunt obligați să se dezbrace de uniforme după serviciu, deși acest lucru este recomandat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.