Ashley Mattingly, fostul iepuraș Playboy găsită moartă în acasă la 33 de ani: „Probabil sinucidere”

Ashley Mattingly, fost iepuraș Playboy, a fost găsită moartă în casa ei din Austin, Texas. Se pare că modelul de 33 de ani s-a sinucis: aceasta este ipoteza cea mai plauzibilă pentru anchetatori, care au găsit și o scrisoare de adio.

Vestea morții lui Ashley Mattingly a fost dată de TMZ: moartea s-ar fi produs vinerea trecute și poliția din Austin a fost alertată de  un prieten care nu a putut să ia legătura cu ea. Sora fostului coechipier, Christy, și fratele ei geamăn    Billy au dezvăluit că poliția a găsit o scrisoare în care Ashley a scris motivul sinuciderii.

În ultimii ani, Ashley Mattingly a dus o lungă luptă cu dependența de alcool și droguri, o consecință a violenței domestice suferite din cauza fostul ei iubit, condamnat pentru agresiune în 2012.

Blocată departe de casă și fără un loc de muncă, o fetiță de 12 ani a murit după ce a mers pe jos 320 e kilometri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.