Șase copii au rămas fără mamă: a murit la câteva zile după ce a născut doi gemeni

Șase copii au rămas fără mamă….Sunt ore de durere și disperare pentru un bărbat din Phoenix, care și-a pierdut soția la câteva zile după ce a născut prematur doi gemeni în timp ce se lupta cu Covid-19. Veroncia Bernal în vârstă de 36 de ani avea acasă 4 copii. Medicii au stabilit că, din cauza lipsei de oxigen provocată de infecție, gemenii au venit pe lume cu opt săptămâni mai devreme decât se aștepta.

Cu soțul ei, Manuel Medina, femeia avuse un alt copil care are zece luni, dar a mai avut alți trei copii dintr-o relație anterioară. Bărbatul a spus că s-a îndrăgostit de personalitatea ei acum doi ani: „Râsul ei, zâmbetul ei, prezența ei m-au făcut să mă îndrăgostesc de ea”. La scurt timp după ce a rezultat pozitiv pentru Covid-19, a început să aibă probleme respiratorii și la începutul anului 2021 au trebuit să o pună la un ventilator pulmonar. Medicii au sfătuit-o să nască devreme și pe 6 ianuarie s-au născut în lume gemenii, Manuel Jr și Mariyah.

Citește și Virus, ”posibilă transmitere de la mamă la bebeluș”

La mai puțin de trei săptămâni mai târziu, femeia a încetat din viață: „Nici măcar nu ne-am luat rămas bun, pentru mine pierderea ei este greu de imaginat. Nu-i va putea vedea crescând, nu va mai face parte din viața lor din cauza acestui virus ”. Gemenii se află în secția de terapie intensivă neonatală și Medina speră să-i poată ducă acasă în curând. „Nu știi cât de real este până când nu te lovește puternic sau nu infectează pe cineva apropiat și îl ia de la tine”, a spus bărbatul despre Coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.