Ascunde că este bolnav de HIV, un italian a infectat 4 femei. Una a murit

A scuns ani de zile că este bolnav de HIV și în ciuda patologiei sale a continuat să aibe relații neprotejate infectând cel puțin patru femei.  Una dintre ele, cu care ar fi avut și un copil a murit.

Ancheta coordonată de parchetul Messina a fost inițiată după ce sora victimei a spus anchetatorilor despre boala surorii sale și despre suspiciunile cu privire la cumnatul ei. Bărbatul, care a avut o relație de 4 ani cu femeia, deși știa că este bolnav, a refuzat să aibă relații protejate, lăsând-o și însărcinată . Victima a descoperit doar că a contractat HIV după mult timp.

Descoperire tragică: soț și soție morți în dormitor, alături de ei fiul de 2 ani

Chiar dacă el știa de ce se simte rău fosta soție, nu i-a mai spus adevărul, ba dimpotrivă a sfătuit-o să ia vitamine

Investigațiile ulterioare au descoperit că și prima soție a suspectului a murit de HIV în anii 90. Toate femeile pe care le-a cunoscut știau că soția lui era moartă de cancer, nicidecum de HIV.  Pe lângă cea carea a murit ar mai fi trei femei infectate.

Bărbatul este acuzat de crimă

Sursa: TgCom24

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.