Asasinul micuței Daralyn Johnson, a fost prins după de 38 de ani: fetița avea doar 8 ani când a fost violată și ucisă

După 38 de ani, adevăratul criminal micuței  Daralyn Johnson pe atunci în vârstă de 8 ani, violată și ucisă, a fost identificat datorită unui test ADN. Este vorba de  David Dalrymple , care se află deja  în închisoare condamnat pentru pentru abuz sexual asupra copiilor. Între timp, Charles Fain,  un bărbat nevinovat a fost pe linia morții timp de optsprezece ani, până când testul de ADN a demonstrat nevinovăția.

Faptele datează din 1982. Pe 24 februarie, micuța Daralyn a ieșit din casă  în jurul orei 8 dimineața, pentru a merge la școala elementară „Lincoln” din Nampa, dar la școală nu a mai ajuns.  Fetița a fost răpită de criminal. Căutarea fetiței a durat zile și nopți de-a rândul, dar fără succes. Până când un grup de pescari s-au împiedicat de cadavrul ei, într-o groapă superficială de-a lungul râului Snake. Fata, după cum a dezvăluit autopsia, fusese atacată, violată și înecată.

15 copii din SUA au fost internați la spital cu sindromul Kawasaki. Cazuri similare și în Europa

Investigațiile au inclus suspecți în suspecții locali, inclusiv  Charles Fain , care a fost victima unei erori judiciare dramatice. La 34 de ani, Fain a livrat voluntar un eșantion de păr pentru a fi comparat cu  părul pubian găsit pe cadavrul fetei.  În primele zile ale analizei ADN, oamenii de știință au crezut că părul era „similar” cu părul eșantionat pe corp. Fain a fost condamnat și închis   până la 52 de ani, când, în 2001, a fost eliberat în urma unui alt test ADN

Eliberarea lui Fain a redeschis automat ancheta pentru moartea lui Daralyn. În 2011, un locotenent din biroul șerifului din Canyon County a urmat pașii criminalului în Arizona, California, Nevada, Wyoming, Oregon și Oklahoma și a verificat ADN-ul a peste zeci de suspecți.

Un băiat de zece ani cu leucemie a reușit să învingă Coronavirusul

După ce au exclus pe toți membrii bărbați ai familiei care aveau un alibi, anchetatorii au ajuns la David Dalrymple , la momentul evenimentelor trăia  în Nampa, pe strada pe unde fetița mergea la școală. Criminalul de 62 de ani a fost interogat în închisoare, unde este încarcerat pentru abuz sexual asupra unui alt copil. El a refuzat să recunoască se afla în Nampa în acea perioadă, cu toate acestea autoritățile au motive să creadă că suspectul a rănit alte câteva victime.

david

Eliberarea lui Charles Fain a inspirat crearea Proiectului Idaho Innocence, un proiect în care Fain lucrează ca voluntar pentru a sprijini victimele erorii judiciare. Nu a primit niciodată compensații din partea statului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.