Așa tată, așa fiu: tatăl lui Boris Johnson a fost prins fără mască în timp ce făcea cumpărături

În timp ce Regatul Unit a fost lovit pe deplin de al doilea val de pandemie , tatăl prim-ministrului britanic Boris Johnson,  Stanley Johnson , a fost prins la cumpărături fără mască iar acum  va trebui  să plătească o amendă, majorată la 200 de lire sterline de propriul său fiu.

Potrivit datelor oficiale furnizate de guvernul britanic, pe 30 septembrie s-au înregistrat 7.108 de cazuri pozitive (cea mai mare cifră de la începutul pandemiei) iar cei peste 42 de mii de victime  a Regatului Unit au ajuns pe primul loc în clasamentul numărului de decese din Europa.

Ciupit de jurnaliștii din tabloidul britanic Mirror, Stanley Johnson și-a cerut scuze, spunând că îi pare  „extrem de rău” pentru încălcarea legii. Era marți 29, când paparazzi l-au găsit în vestul Londrei într-un mic magazin, fără mască, pentru a cumpăra un ziar. Johnson a încercat să ofere o justificare puțin credibilă pentru comportamentul său, susținând că tocmai se întorsese în Anglia.

Citește și Și-au hrănit fiica nou-născută doar cu produse vegane provocându-i leziuni cerebrale permanente, judecătorul îi scutește de închisoare

Cu toate acestea, nu este prima dată când Stanley Johnson ajunge pe primele pagine a ziarelor  pentru că a încălcat protocoalele anti-Covid. În martie și aprilie, el ar fi încălcat blocajul pentru a merge la bar  sau pentru a cumpăra ziarul. În iulie, el a plecat într-o călătoria în Grecia, deși nu era esențială.

Unul dintre clienții magazinului a comentat: „Nu sunt surprins să văd pe cineva ca el că nu poartă o mască. Ei conduc spectacolul. Ei fac ceea ce le place, în timp ce noi ceilalți facem totul conform regulilor “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.