Asa cum mama i-a facut: un cuplu se expuneau goi la geam, in fata unei scoli

Asa cum mama i-a facut: un cuplu se expuneau goi la geam, in fata unei scoli

Episodul s-a întâmplat în orșul italian Siena, unde o tânără și iubitul ei se expuneau deseori la geam și chiar în timp ce făceau dragoste. Să spunem, că…se mai întâmplă, dar nu și atunci când geamul din apartament se află chiar în fața unei școli !

 

Mai mult de o lună, elevii și profesorii unei scoli de gimnaziu au fost martori unor scene interzise pentru vârsta lor. Cei doi îndrăgostiți umblau goi prin casă și chiar făceau sex în fața geamului.

 

În cele din urmă a fost necesară intervenția poliției, care a fost chemată de mai mulți părinți. Agenții au început să ”spioneze” prin fața școlii și afectiv au văzut că declarațiile strânse în prealabil de la profesori și părinți erau adevărate.

 

Când tânărei ”exibiționiste ” i-a fost spus că aceste comportamente nu respectă legile și nu sunt deloc corecte, acesta le-a răspuns că a suferit o intervenție chirurgicală și că prietenul ei trebuia să o dea zilnic cu cremă. Ba mai mult, ea nu știa că geamul ei  dădea în fața unei școli.

 

Tânăra a fost denunțată pentru acte obscene; pe scurt, scuza-scuză nu a fost suficient  pentru a evita denunțul.

 

Te-ar putea interesa și Italia/ O romanca a fost ucisa, impuscata de sotul ei italian

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.